04 September 2008

Choose

Which one do you choose?

Live for something, die for nothing;

Or

Live for nothing, die for something.










Fuhh.... my first entry in English!

21 comments:

PuTeRi CaHaYa said...

Huhu.. yg mana 1...idaman kalbu...?
klu puteri,dua2 x nak...

jinggo said...

rambooooo............

Super Nia Hana said...

yeahh..2-2 pun tak sudi

tegezoot said...

wan rambo!

ryann said...

live & die for something ada tak. susah nak jawab. nampak senang

mamat khalid said...

live and let die kata ian fleming. kalau kita mati meninggalkan jasa ramai yang menerima, hidup tiada berbalas pun ok gak. i donno. easier said than done. tp sekecil kecil individu seperti bapak aku dimata dunia tp sangat besar korbannya utk aku nikmati. jasanya laut dlm hidup aku. he lived for nothing but die for something ?

Unknown said...

awat tetiba ty lagu nih? susah nk jawab nih.

Butaseni@Wan Raja said...

aku tau hang pilih orang jahat yang ganas tapi suka budak laki tu kan?hahaha

artisticklytouch said...

hidup dan matiku hanya kerana Allah

artsoul said...

tkmau 2-2...

Anonymous said...

This remind us on the great "Brave Heart" movies directed by Mel Gibson.

As quoted from William Wallace;
"Every man dies. Not every man trully lives"

In bahasa melayu, "Setiap manusia akan mati. Bukan semua manusia benar-benar hidup"

Think about it.
Love,
H.O.T.S

ref: http://www.magicdragon.com/Wallace/Brave6.html

http://quotiki.com/quote.aspx?id=7798

The Island of NAMOYAKI, said...

Salam,

Salam hormat dan salam ramadhon.

Tumpang lalu, ni baru nak mula tulis kat Blog. Nak jadi Bloggers jugakkk.. Buleh noo?

Apa habaq?

ZUL RAHMAN

Pegawai Khalwat said...

Puteri Cahaya
Kalau tak ada pilihan lain dan memang terpaksa buat pilihan, macam mana?

Jinggo
Oooooo....

Hana
Kalau tak ada pilihan lain dan memang terpaksa buat pilihan, macam mana?

Tegezoot
Hang pun macam jinggo.

Ryan
Dalam kes ni tak ada.

Mamat Khalid
Yeah.... sekurang-kurangnya nampak jelas abg berani buat pilihan.

Halogamora
Ini soalah pilihan.

Butaseni
Tidak relevan!

Art
Amin!

Artsoul
Hadoi, kena ulang sekali lagi. bacalah komen puteri cahaya tu.

HOTS
William Wallace choose die for something.

Zulabdulrahman
Bole bole.....

zeqhty said...

Congratulations! guess waht i've one too....salam singgah ke RASA ikuti perkembang terbaru saya sebab penang salah satu destinasi tour dalam bulan oktober....salam

crunchyahcock said...

live & lets die... kill..!! kill..!! kill..!! die..!! die..!! die..!!

Pegawai Khalwat said...

zeghty
Aku dah lama tak ikut perkembangan sebab lama sangat tak update.

Ahcock
You are a lover not a warrior.

Super Nia Hana said...

kalau terpaksa
watashi pilih NO 1
wahahahahaha
selfish kah?

Bunga Rampai said...

Live for nothing, die for something.

Salam :)

Pegawai Khalwat said...

Hana
Itu pilihan Hana, patut dihormati.

BR
Dah dapat rasakan BR akan pilih itu.

m i n e r a l . . . said...

live for nothing... die for something....

ermm panjang nk hurai nie jejejeje.

WorkingMama said...

live for nothing, die for something
errr...
ni skrip citer rambo 4 kan?