28 April 2008

Yak Yak Ye

Padap padap padap pu
padap padap padap pu
Yak yak ye

Padap..... padap pada pu
Padap padap pada........

La.... la.... la..... la... la la la
Hey!
La la la la..... la
Yak yak ye

Thank you! Thank you!

23 comments:

Mak Su said...

music background?

Butaseni@Wan Raja said...

welcome.suka hati hanglah!

blackpurple @ jowopinter said...

Aku tak faham. Tapi buat-buat faham sajalah....

jinggo said...

lo......lo.....loo...loooo....
lu...lu....lo....lu....looooo...

tegezoot said...

Kegilaan apakah ini???

Pegawai Khalwat said...

Maksu
Boleh jadi.

Butaseni
Suka suka....nyanyi di pinggir jalan.

BP
Buat-buat faham pun bagus.

Jinggo
Pitching tu tak kena.

Tegezoot
Esentrik.

sinaganaga said...

Tak main kat KL ke weh? Aiseyman...

sinaganaga said...

Tak main kat KL ke weh? Aiseyman...

Penjejak Badai said...

akapela ka?

artisticklytouch said...

hang pasai pa?

weh, aku nampak muka azmeer aziz kat poster tuh...betoi ka? dia buat come back ka?

ha ha

pjoe said...

bunyi apakah itu?

gendang mungkin?

crunchyahcock said...

pegawai... mcm tu pun bley ka??pjoe.. gendang perut tuh!!!

wanie_agk said...

apa ke benda tu? hang jampi apa?

abdullahjones said...

:O

abdullahjones said...

:O

Amiene Rev said...

Jika tidak ada sebarang kesilapan data pada memori organikku,

ini adalah lagu nyanyian seorang penyanyi yang gagap.

Ala, kan dulu ada seorang penyanyi yang gagap dari Barat tu.

Orang gagap, kalau yakin dengan kebolehan diri, pun boleh hit! Pengajaran ni.

Lagu ni hit. Hit! Carta hit! Tak silap penyanyi tu ada misai.

Bunga Rampai said...

Ntah apa ke benda tu, tapi ia menggembirakan saya! :))

Salam.

Ku Keng said...

Ini mendapat kelulusan mufti Perlis tak?

Unknown said...

apa y happy sgt ni wei? share la...

Pegawai Khalwat said...

Naga
Ada duit kami p main la weh. Aisehmen.

P Badai
Ka ka ka

Art
Ya... courtesy of LKA. Tapi lakonan dia dah makin ok, meskipun bawak watak diri sendiri.

Pjoe
Ada kemungkinan.

Ahcock
Bley. Aku bukan Li.

Wanie_Agk
Jampi halau anak hantu.

AJ
Makan dalam.....

Amiene Rev
Malangnya aku bukan kat dari Barat. Cuma dok kat Pantai Barat.

BR
Menggembirakan orang, cukup bagus.

Kukeng
Tak pakai baju superman, tak pa tuan.

Halogamora
Nampak hepi ka? Ha ha ha....

m i n e r a l . . . said...

tersenyum sy...
tumpang gembira juga....
:)
(sambil mkn antibiotik)

artisticklytouch said...

bawak watak sendiri buleh kata lakonan makin ok ka?

macam tu dah lama kita menang Tony Award

Pegawai Khalwat said...

Mineral
Bak sikit antibiotik tu.

Art
Bagi can la Art oi. Hang pun dah tau sendiri.