23 December 2008

Imejan Teater 'Rekaan Utama'

Ketua Negara Gelanda


Pakar Sains Sia-sia

Pakar Sains Gelanda

Ketua Negara Rakanda (1)

Pakar Sains Rakanda

Ketua Negara Rakanda (2)

Ketua Negara Sia-sia

Stage Manager yang baik hati

Korus-korus


Para pendukung watak
Jangan lupa datang menyaksikan teater 'Rekaan Utama' oleh Persatuan Bakawalee Pulau Pinang di Auditorium P.Ramlee, Taman Budaya Negeri Pulau Pinang.
16, 17 & 18 Januari 2009, Masuk RM 5.00

24 comments:

DeeN said...

Wah, teater baru. Selamat berjaya semua!
Tak berkesempatan lg nak tonton show hang la. Bilalah agaknya. Tak dak roadshow kat perlih ka? Hehe..

tegezoot said...

Tangan atas tangan bawah!

artisticklytouch said...

hitam putih lagi....

PuTeRi CaHaYa said...

huhu... !!
bt jerk!!

Anak Antu Seni said...

pakar sains gelanda tu handsome... !

Pegawai Khalwat said...

Deen
mai la sini, bukan jauh mana pun.

Tegezoot
Mana leh lawan hatrick dengan 1st runner up peringkat kebangsaan.

Art
Untuk photoshoot saja.

Puteri Cahaya
Dok buat la ni. Ni bukan buat-buat.

Anak Antu Seni
Ang gay ka?!

artisticklytouch said...

eleh...tuh tgh dok pikir konsep lain ar tuh...

hmmm...ya, pakar sains gelanda tuh hensem tapi mungkin sebab kameraman pandai carik angle ha ha

artsoul said...

kat depan pintu masuk nnti,hang jgn la dok bubuh gambaq ni...bnyk2 gambar,gambaq perut boroi ni jugak hang nak bubuh!

ryann said...

kalaulah dapat ke sana. semoga persembahan berjaya

nyda said...

ayok!!
stage manager yg baik hati??
huhu..
buat pe la letak gambar SM
letak gambar pelakon2 dah la..huhuhu

*tersipu-sipu 3 saat

Aloy / NuruL said...

ni gua tak sabar nak tengok ni,,,
gua nak tengok apa idea baru yang lu ada, mcm mana rupa alat tu, n mcm mana ketua negara sia sia tu punye watak...

hahahaha...
pastikan kelakar beb..

Pegawai Khalwat said...

Art
Nak fikir konsep pun tak ada masa.

Artsoul
Sapa suruh boroikan?

Ryann
Thank you.

Nyda
SM pun layak untuk glamer jugak.

Aloy/Nurul
Kami kos kecik, idea pun kecik. Lawak harapnya menjadi. Chemistry tu penting.

seniman_nunui said...

SIRIH BERTEPUK PINANG MENARI
TAMAN BUDAYA NEGERI KEDAH
27 DISEMBER 2008
8.30 MALAM

blackpurple @ jowopinter said...

Macam-macam bentuk topi ada. :)

Penjejak Badai said...

sorry la x dapat menjoinkan diri...banyak kerja yang perlu disiapkan terlebih dahulu tmbahan lagi dengan tekanan kontrak kerja yang entah sambung atau tidak....insyaallah kita jumpa nanti di festival 2009

Pegawai Khalwat said...

Seniman Nunui
Info lambat sangat.

BP
Ha... ada perlambangan tu.

Penjejak Badai
Kalau hang masuk festival, kami tak dak can dah nak menang la.

m i n e r a l . . . said...

terkesima tgk posing ketua negara rakanda...jejejej
andai kata tarikh itu berada di penang sure sampai... andai kata tidak...moga ia berjalan dgn penuh semangat...yihaaaaaaaaaaaaaa

Puteri Ezza said...

Salam Maal Hijrah & Happy New Year :)

artisticklytouch said...

ha ha kata lagi kat aku!!!

tengok, dah seminggu, takdak entry muahahahaha

zubin said...

syabas, artisticklytouch, u mean artistictouch? org teater rupanye, teruskan usaha. Setuju. Baju pun ada yang murah ada yang designer!

Nam Ron said...

hemmmmmm!!!! gambar pose tonggek tu diarahkan ke atau dengan kehendak diri sendiri. kih kih kih

lina said...

nak juga g tgk teater tue...tapi cite pasal apa...sapa yg tulis skrip tue..tgk pelakon mcm masih 'muda2' jerrr...

tapi tak pe la...asalkan ada usaha nak majukan dan memperbanyakkan lagi show teater tanah air...

nextchapter80 said...

chop, kirim salam kat wazi dgn wan mamu... gud luck bro...

aku terlibat dgn berani mati syali..

datt@grup estetika

Melody said...

tak lama lagi kan? semoga berjaya!