20 October 2010

Dusta Pada Skala 1 Hingga 10 - Selesai Berdusta

Selesailah sudah satu perjalanan, satu kembara, satu penyiksaan. Yang pasti bukan 1Malaysia.
Banyak yang aku ajar dan banyak lagi yang aku belajar. Sememangnya hidup kita ini tidak akan berhenti belajar. Dah nak mati pun kena belajar mengucap kalimah syahadah.

Terima kasih kepada semua yang terlibat. Dari awal hingga akhir.
Kepada pelakon, bekas pelakon, desginer, kru, buruh, chef, pegawai-pegawai dan semua yang terlibat secara langsung atau tak langsung. Tanpa kalian, pementasan ini tak akan ke mana.

Kepada yang hadir menonton, memberikan sokongan, kepada rakan-rakan di Pulau Pinang dan Kuala Lumpur yang hadir, terima kasih banyak-banyak aku ucapkan. Sokongan kalian membakar jiwa kami.

Mungkin ini produksi terakhir aku. Siapa tahu.........

9 comments:

Anak Antu Seni said...

mungkin ini satu permulaan..

tegezoot said...

Tahniah!

KC said...

Tuan janganlah juai mahai macam Tun Det dulu.....

..atau selepas ni Tuan Pakai teropong dan terus skodeng orang berkhalwat?

-KC| The Minimalist Guy-

aloy_paradoks said...

erm maknanya sabtu dah ahad aritu... erm,, dah lepas...

Raja Azrul said...

Tahniah..harap dapat menonton lagi banyak teater daripada nukilan saudara..

Pegawai Khalwat said...

Anak Antu Seni
Permulaan pengakhiran.....

Tegezoot
Awatnya?

KC
Aku bukan Tuan Det.

Aloy
Tau takpa.

Raja Azrul
Harap begitu juga.

sinaganaga said...

sori. aku terlepas teater hang. tak ada sapa yang datang mengingatkan.

Pegawai Khalwat said...

Naga
Nak buat lagu mana, aku pun terlupa ingatkan hang. Sibuk sangat bila sampai KL, dengan setup, dengan segala benda.

Lenny said...

salam tuan pegawai,

tahniah fren! Kita dah pun sembang sembang pasal show ni kat fb hehehe ... dan terus nak ucapkan tahniah terutama sekali pada kreativiti pembikinan set di pentas. Di samping kredit kepada team designer tetapi aku percaya imajan begitu adalah datang daripada pengarah jua.