12 July 2010

Sotong dan Cawan Dunia

Mungkin orang berasa pelik. Ketika berjuta umat manusia menonton perlawanan akhir World Cup antara Belanda/Holland/Netherlands (mana satu nak pilih ni?) dengan Spain/Sepanyol, aku sibuk bertarung di Golmore Jungle dengan raksasa Elder Wyrm penuh magis yang menyusahkan hidup aku sejak Sabtu lagi.

Suka sotong goreng tepung? Mujur Paul dapat meneka dengan betul Spain/Sepanyol yang akan menang. Kalau tidak, harus Paul dah digoreng tepung!

6 comments:

.:HalogAmora:. said...

golmore jungle = pementasan baru?

eh itu hr makan sotong goreng tepung d tepi laut b'tentangan pulau jerejak. best! haha

.:HalogAmora:. said...

ceh! game rupanye :P

artisticklytouch said...

sudah2 la main game, anak dah dua, p main dengan anak plak

Pegawai Khalwat said...

Halogamora
Kat situ sotong goreng tepung memang layan.... mai Penang tak habaq pun.

Art
Aku tiap-tiap hari main ngan anak. Game tu dah keja gaji kurang sikit dari hang baru mampu beli. Bagi la can.

jinggo said...

buat sambal tumis pon sedap jugak....
tapi kena buat sambal tumis kurang pedas la....
hiihihiiii.........

Pegawai Khalwat said...

Jinggo
Sambal tumis tak pedas tak dipanggil sambal la.