16 September 2006

Iklan - Monolog Miss Jay; entri terbaru di bawah iklan


Ini projek terbaru, tapi bukan karya mahupun arahan aku. Aku cuma bertindak sebagai Pengurus Produksi sahaja. Ini bukan projek NGO jika kalian mahu tahu.

Karya Mariam Rashid.

Arahan Samat Salleh.

Jemputlah jengok dan tengok.

13 comments:

cuaca said...

suka konsep picture tu simple dan menarik....

ann nurbaya hassan said...

sape yg belakon tu a.chorpe?????
poster-not bad!!!!!

semut said...

weh.bila tuh.aku dah dua tiga kali dah nak pegi.tapi bila call ko ko tak mengangkat pon.bencik aku.warghhhhhhhhhhhhh!!!

sinaganaga said...

Oit! Bila nak 'main' kat KL?

bunga rampai said...

Saya tunggu ulasan yang terpulas. Salam.

Pegawai Khalwat said...

Cuaca
Aku pun.

Ann
Yang pastinya bukan Ann yang berlakon.

Semut
Wehh.... tak dak miscall pun. Hang pakai line apa?

Naga
Bila ada masa, dan wang. Pasti akan sampai jugak nanti.

Bungarampai
Boleh.... selepas 17/9.

ron97 said...

hari time final piala malaysia tu..
aiya..
aku kena pi sokong perlislah..

Pegawai Khalwat said...

Ron
Perlis masuk final ka?

gitartong said...

bang, nak tumpang promote album dlm show tu bleh ka? haha!

.:HalogamoRa:. said...

mana tayang ni bro?

Pegawai Khalwat said...

Gitar
Boleh, hang mai sini aku boleh bagi satu booth kat hang.

Halogamora
Penang sis....

kemat said...

aku sempat gi tgk teater nie semalam..tak sempat nak tegur hang.. miss J tu cun la..ok next time ader show bgtau

Pegawai Khalwat said...

Kemat
Laaa... awat tak habaq, kalo tak boleh pi makan Sany Car Koey Teow