18 January 2008

Api Yang Basah

"Api! Api! Api!"

Jerit si gadis.

Maka sang jejaka pun datang membawa air, yang dinantikan si gadis.

Dan mereka pun basah bersama, kesejukan.

Api terus membakar menjulang.

(Entri ini adalah komen blog Paranormal)

16 comments:

butaseni said...

hahahaha kata kata tu bagaikan lava disimbah ketubuh hahaha

nUr@dDeEn said...

OooOoo...
Macam cerita hindustanlah!
Lepas dah basah tu, kena tukar baju lain kan, kan, kan ..

pjoe said...

dua2 orang pakai t shirt putih?

barb michelen said...

Hi again, see tthis is the site i told you i signed up to. It has some nice information about how to make money using OPP, i think you might find it interesting. here it is. bye!

blackpurple @ jowopinter said...

Itu baru betul tangkap basah!

Hehehe!

ninadewe said...

salam

wah.. lama dah nak jenguk blog nie.. ;) akhirnya sampai juga.. hehe..

nak link kan blog anda kat blog saya, boleh???

crunchyahcock said...

basah dalam kehangatan membara...

Pegawai Khalwat said...

Butaseni
Lava depa tak paham. Lahar depa paham sebab ada lagu lahar cinta dan tempat lahar kepar.

Nuraddeen
Ya... kena tukar baju lain. Tapi sementara tukar tu...........

Pjoe
T-shirt putih? Tak, kemeja unisex putih.

Barb
Dia ni tukang iklan, saja aku tinggalkan nak bagi nampak banyak pengkomen.

BP
Belum kena tangkap lagi bang. Baru tangkap surrr....

Nina
Bisa aja.... gue suka bangat.

Ahcock
Ayat hang.... memang tepat dan sesuai sekali. Hang memang tau apa nak cakap.

Psss... pengalaman sama kot?

jinggo said...

eeermmm.....
dah basah ponnn....
sebesar mana pon api tidak dapat mengeringkan kebasahan itu...
sebap api yang membara itu bukan api yg memusnah kah harta benda....

iNsaN BiaSa said...

emmmm..speechless

Raja Azrul said...

hai..

saya raja azrul, salah seorang peminat teater..

suka baca blog anda yang banyak maksud dan penuh dengan jiwa seni.

Kalau ada persembahan di KL, jangan lupa inform.

Ku Keng said...

ternyata cinta yang membakar tak dapat dipadam dengan air.

Pegawai Khalwat said...

Jinggo
Ha ha ha

Insan Biasa
Errmmmm.......

Raja Azrul
Kami baru lepas buat persembahan disember 07. Ada lagi kami akan war-warkan kat sini.

Keng
Itu yang tepatnya tuan.

wanie_agk said...

:)
best juga basah berdua

tegezoot said...

sama2 la kita beramai2 mempunyai 'kekasih gelapku'

sinaganaga said...

sex sungguh!