14 August 2006

Imejan Darah Yang Mengalir


"Sumpah tadi Mustapha dan Ibrahim Yaakob ada di sini tuan!" Bahadur


"Aku sekarang sedang memijak seekor anjing!" Mustapha


"KMM bukan untuk golongan elit semata-mata saudara Ibrahim," Mustapha


"Ingat! Jangan cuba nak memanjat tembok British. Kita tak mampu," Teacher


Kem Tahanan Perang Jepun


Ulasan pada entri akan datang.

7 comments:

blackpurple said...

Macam biasa tengok la lelaki yang bertali leher belang itu...di mana ekk....

cuaca said...

bila nak pangil Cuaca jadi pak pacak pun tak tahu hehehehe...

gitartong said...

menarik ni! bila agaknya aku dapat menonton..

Pegawai Khalwat said...

BP
Dia biasa berlakon Paloh dan Tsu Feh Sofiah.

Cuaca
Panggil tu boleh, tapi fulusnya ngak ada pak.

Gitar
Nanti aku buat show kat Johor, negeri budaya.

semut said...

weh.aku tensi tol laa.bekali-kali aku call nak jumpa tak pernahnyer nak angkat.iskiskisk.
aku nak gak tengok pementasan nih weh.tapi nyer kalo aku pegi aku nak ler jumpa ko skali.warghhhhhhhhhh!!!

sinaganaga said...

Dude,
Kata Kak Insun, ayahndanya (Sir Mustapha) beritahu - emas berbongkah itu dilarikan Ibrahim Y ke Indon. Betul ke?

Pegawai Khalwat said...

Semut
Ishh... tu salah fon hang kot. Fon aku tak dak miscall pun.

Naga
Wah wah... advance la lu bro.
Entahlah bro, yang kita dengar ni dari beberapa tangan dah. Mungkin betul mungkin tidak.

Kalau jumpa Kak Insun, nanti aku try tanya.