29 October 2007

Nak Gelak Atau Tidak?

Kalian nak gelak atau tidak? Bila di sebuah warung makan tepi jalan.

Sahabat kalian berbahasa Inggeris dan berkata, "Come on, lets continue the table" [Mari, kita sambung meja]

Kalian nak gelak atau tidak?

13 comments:

butaseni said...

hahahahaha ia akan lebih lawak dan gelak bila tengok muka orang itu yang confident gila berkata.

m i n e r a l . . . said...

wakakakakak mmg nk gelak, tp tak sampai hati sbb kengkawan yg bt camtukan... sure dilafazkan dgn selamba dan dgn nada yg ceria... hehehehe.
krim salam ur bos yerk :)

miss_tree said...

dah gelak.berdekah-dekah.

aduiiiiii... saya sbg chegu BI rasa nk cubit perut org yg ckp tu pun ada..
hahahahhahahahahahah..

- G O R O - said...

erm..

Nanti kita buat org gelakkan jugak..

Buat dek dah ler..

At least dia mencuba...

abdullahjones said...

:)

jinggo said...

hahahaaa..........
memang gelak punya...........
aku tak peduli..... aku nak gelak jugak..................

jinggo said...

jangan cakap..... Attention ni untuk apa....

(audition ni untuk apa).......
aku memang gelak punya..........

Nezjoe said...

confirm!
cop jari!

aku akan gelak
hahaha

blackpurple @ jowopinter said...

Masa aku baca entri ini aku memang gelak. Tapi kalau aku di tempat kejadian masa itu, tak tahulah.

Ha ha ha [70 kali]

HAnA-Ni-Mo-Nai said...

GELAK!
en peg khalwat..
sila bekerja..dengan jayanya
ahaksss

Pegawai Khalwat said...

Butaseni
Sokong.

Mineral
Kengkawanlah kita nak gelak. Orang yang tak kenal tak patutlah kita nak gelak.

Miss_tree
Jangan cubit perut dia, nanti dia boleh cubit balik.

Goro
Benda yang lucu kita boleh buat derk ka?

AJ
Ya, trademark senyum AJ dah kembali.

Jinggo
Ha ha... yang tu kalau kumpul boleh buat bibliografi.

Nezjoe
Confirm hang satu kepala dengan kami.

BP
Kalau kat tempat kejadian, hang gelak 140 kali rasanya.

Hana-San
Ha ha.... dah tahu awak gelak macam mana rupa.

nUr@dDeEn said...

Tak gelak, tak gelak. Terus je la sambung meja. Dgn konfidennya.

Hak Hak Hak Hak Hak Hak ...!

waterlily said...

Tergelak besar baca entry ni dan komentar2nya.....he....he (100 x)

Salam networking(apa perkataan ini dalam bahasa melayu..uhu..uhu..).
Salam salatulrahim di alam cyber(siber ke maya??)..pening-pening lalat :P