26 April 2007

Faham tak?

Suatu ketika di sebuah tempat yang agak terkenal.

Aku : Page 1 dan page 2 ni, tujuannya untuk kita nyalakan balik lampu yang telah kita set pada dimmer dan point kat sana. Lepas kita pilih lampu mana yang nak dinyalakan, contohnya lima buah lampu ni, kita boleh rekod di scene master. Begitulah seterusnya. Faham?

Mereka : Faham!

Aku : Ada soalan?

Mereka : Boleh tak kalau kita pilih dua lampu ni saja, pastu gabungkan sekali? Kalau kita nak buat satu-satu saja macam mana?

Aku : Hummm..... page 1 dan page 2 ni.........

10 comments:

tegezoot said...

sekali sembang teknikal daa!!! takleh campur... belum layak!

butaseni said...

itulah bakal-bakal pelapis, dan salah seorang daripada mereke-mereka ini akan dinobatkan sebagai bapak teknikal pulau pinang,SAPA TAU

artisticklytouch said...

eh, tok demang join lagi ka?

Pegawai Khalwat said...

Tegezoot
Tak layak konon. Pigi dah!

Butaseni
Sapa tau?

Art
Director dia ada mai. Dia ada mai sat hari mula. Tapi mai minum saja.

Ku Keng said...

Itu robot ke?

Ku Keng said...

Salam Tuan,

saya lagi. Saya telah memilih tuan untuk Thinker Bloggers Award tahun ini. Jadi harap tuan baca entri saya yang terkini. Jangan nnangis ya!

kerisLekuk7 said...

nampaknya ada lagi lah yang akan di maki dengan perkataan 'BENGONNNNNNNNNNG'
hahahahahahahha

Sayuti said...

ulang balik. ulang balik. tak paham jugak...

Pegawai Khalwat said...

Keng
Orang yang macam robot. ha ha!

Terima kasih memilih blog saya sebagai Thinkers Bloggers Award dan mengetag saya. Sob...sob... :~

Kerislekuk7
Tak ada pun hang maki jugak!

Sayuti
Dia macam hang bercakap bahasa HR dengan orang engineering la.

Psss... tanya Art, dia HR yang ada ilmu ni.

AzruL said...

aiii,,ni macam masa kursus teknikal ni.....!!!!!!