01 April 2007

Iklan "Devian Dogma" - Lanjut Ke Bawah Untuk Entri Terkini


18 comments:

sinaganaga said...

Kat Auditarium P Ramlee ek? Kau arah ke?

Pegawai Khalwat said...

Naga
Yup! Aku tulis dan arah.

Bunga Rampai said...

Wow!!
Saya sedang berkira-kira tarikh, moga berkesempatan :)

Pegawai Khalwat said...

BR
Sila oo sila.....

.:HalogAmora:. said...

ni auditorium p.ramlee KL ke penang bro?

Pegawai Khalwat said...

Halogamora
Penang sis. KL coming soon

Bunga Rampai said...

Akan datang ke KL? Bila?
Kalau gitu, tak payahlah saya ke Tanjung kan? Salam.

Pegawai Khalwat said...

BR
Boleh tunggu, tapi tengok pada masa dan kemampuan kewangan.

Kalau jadipun, cuma pada hujung tahun.

Psss....Datanglah ke Tanjung dulu. Di sana tengoklah sekali lagi.

Anonymous said...

slm pegawai khalwat.
saya cuma 'kadang-kadang' ke sini.
erm..sy nk tahu, auditorium p.ramlee kat penang tu area mana?
lagi 1, saya teringinn sangat-sangat nk tengok teater.kalo x keberantan, boleh bg info psl teater yg akan dipentaskan sekitar penang?
teruskan usaha anda!

hana
http://cempakabiru.blogspot.com

Pegawai Khalwat said...

Hana
Ke sini maksudnya ke blog ni atau ke Tanjung?

Auditorium P.Ramlee tu satu kompaun dengan Rumah P.Ramlee. Kalau orang lama Tanjung akan kenal dengan nama Counter Hall. Area Jalan P.Ramlee dan Jalan Perak dan Jalan Datuk Keramat. Membelakangi Stadium Bandaraya dan Lorong Kulit. Agak2 susah nak jumpa, tanya saya orang di mana Rumah P.Ramlee. Tu dia panjangnya!

Nak info? Boleh....
Teater apa? Melayu? Inggeris? Cina?

Anonymous said...

saya cuma 'kadang2' melawat blog ni.:)
melalui penerangan yg diberikan, dptlah saya buat 2 kesimpulan:

1-saya lah yg x peka sampai xtau auditorium P.Ramlee tu kat mana.;P walhal, sgt2 la dekat ngan asrama sekolah saya..hehe(insyaAllah, masih igt jln utk ke rumah P.Ramlee)

2.'wakil puteri dr kawasan dato rashid' yg dikatakan tu,macam wakil puteri yg saya jumpa dlm meeting 'puteri' minggu lps jer....kebetulan dia pakai
t-shirt 'krew & pelakon teater'
(saya juga ahli Pu3 dr kawasan dato rashid)
hurmm...

kalo boleh saya nak info teater mealyu n inggeris
thn-thn lps, helmi(kawan cyber yg berkerja di USM) ada jugak bgtau kalo ada festival teater ke apa..tp skang ni dia pon menyepi
saya rasa mesti en pag khalwat pon kenai dia.sbb dia pon aktif teater gak :)

hana

Pegawai Khalwat said...

Hana
Kalau dah ingat tempat tu, jemputlah datang, bawa geng-geng puteri sekali.

Nanti saya ceritakan falsafah di sebalik cerita tu.

Wakil kawasan Dato' Rashid gak ke? Mungkin juga kenal dengan ahli sorang lagi tu.

Helmi tu saya kenal rasanya. Dia pernah belakon siri tv bukan?

Info teater tahun-tahun lepas?

Anonymous said...

insyaAllah..kalo ada PU3 yg berminat jugak ngan teater ni, boleh..apa slhnya.

yup, helmi tu berlakon drama 'sepi angin ke kota london'

maksud saya dgn ayat'teater tahun-tahun lepas' merujuk pada helmi.dialah yg rajin dok bgtau.:P
maaf ya..

hana

artisticklytouch said...

Hoi...apa ni, curang ka!!! SITI!!!!
Nantikan Sham+Sham or Ju+Joe (aku tak decide lagi

Pegawai Khalwat said...

Hana
Jangan lupa datang bawa kawan-kawan.

Art
Ha ha... mana ada....
Aku tau, hang nak bagi kat bebudak UPM stagekan.

cuaca said...

kreatif...Aku suka....

Pegawai Khalwat said...

Cuaca
Terima kasih.

bunga rampai said...

Salam,

Selamat mementaskan Devian Dogma. Moga pementasan berjalan lancar dan sukses!