16 May 2007

Dia Bagai Nostradamus

Semalam ketika mesyuarat, ketika membincangkan tentang gambit malam anugerah, aku bercakap kepada sahabatku di sebelah.

Aku : Aku rasa kita boleh buat macam pirate, boleh ke Monkey Beach sekali lagi.

Dia : Hah! Aku pun terfikir macam tu jugak!

Wah........ Dia memang bagai Nostradamus!

24 comments:

jinggo said...

eeermmmm......
bila mau pigi la....
mau ikut jugak lah.......
ada boleh ka..........

.:HalogAmora:. said...

hi PK! lama x masuk sini, apa xnye blog wa sendiri pun x sempat masuk lagi ni.

eh lagu dlm blog ni membawa perasaan mcm dlm zaman Cerita P.Ramlee la.... suasana damai je kan. he he

Kamarul said...

wau! boleh meramal masa depan? oh ya, salam perkenalan ~ :)

Pegawai Khalwat said...

Jinggo
Naik speed boat ka?

Halogamora
Takpe.... sibuk dengan tempat kerja baru, aku faham.

Psss.... memang tenang. Aku tiru hang la.

Kamarul
Jengoklah selalu, aku pun dah mengelinkkan hang.

rena said...

nostradamus??
hmm.. boleh tolong tanyakan dia siapa menang AF nanti.
saya sudah bosan dengan kerenah student-student yang begitu taksub dengan AF ini. hingga dalam latihan amali komputer mereka juga wujud nama-nama Ebi, Shawal bla bla..

tegezoot said...

kurang ajar.

crunchyahcock said...

jom pi pulak!!!!
kali ni kita try tido & camping plak nak???
wahai nostradamus... apakah ramalan planning ni menjadik?

Kamarul said...

thanks! aku dah link blog kamu juga. :)

IndahSakura said...

Salam balas kunjungan,

Ohh..rupanya pegawai khalwat adalah seorang penggiat seni teater.

Teruskan berjuang :)

cuaca said...

Nak ikut klu masih ada kekosongan!

butaseni said...

dari malam kelmarin aku perah otak mencari siapalah si dia tu....
sehingga semalam si dia menyumpahmu di dalam kreta ku,barulah aku sedar..
hahahahahaha...minggu ni,minggu dia kena kutuk hahaha

Khutub Kannah said...

nak itot....

Pegawai Khalwat said...

Rena
Yang pasti Syawal dah terkeluar.

Tegezoot
Ya... perlu belajar lagi sebab kurang.

Crunchyahcock
Orang pi nak buat kerja bukan enjoy.

Indahsakura
Masih terdaya lagi.

Cuaca
Kekosongan sentiasa ada. Regangkan otot anda.

Butaseni
Aku tak kutuk.

Khutub Kannah
Regangkan otot anada juga.

blackpurple said...

Apa bestnya di Monkey Beach tu ?

Pegawai Khalwat said...

BP
Best bang, ada monkey yang datang time tengah hari saja. Pagi dan petang tak datang.

Boleh memukat, boleh cari tongkat ali (maksud aku pokok).

tegezoot said...

kalau kau tak nak cakap biar aku yg cakap! Nama aku Ramong!

bunga rampai said...

Pantai, monyet dan Nostradamus :)

Salam.

bunga rampai said...

Lupa ... dah ada lagu ek. Ada Kemayoran? Tq.

Pegawai Khalwat said...

Tegezoot
Tau.

BR
Ada kaitan tu.

Kemayoran ada, tapi belum tau nak upload. Saya nak cari player yang ringkas, dan beri pilihan pelawat nak dengar atau tak. Belum jumpa yang sesuai.

butaseni said...

tuan PK..
tolong masuk kan lagu titik pinangku titik di blog saya..;)

gitartong said...

aku dari dulu duk berangan ja nak tgk show hang!

Ibu seni said...

Kami? tak kan kena tinggal lagi!

rena said...

encik pegawai..
cruchyahcock kata kamu banyak duit.
betul eh?

Pegawai Khalwat said...

Butaseni
Lagu tu tak ada, dah jadi warisan.

Gitar
VCD ada? Mau? Tapi nikmatnya tak sama macam menonton live.

Ibuseni
Tak apa, lepas ni boleh ikut.

Rena
Ya.

Sebab aku penjimat.
(Statement provoke, aku nak tengok siapa nak keluarkan statement baru.)