24 March 2006

Sungguh!! Aku tak tahu!! (18 SX)

Di sebuah perhentian bas, waktu malam, sunyi, sejuk…………….
Aku dan gadis seksi.

IOI : Bang, minta rokok sebatang?

OIO : Hang orang perempuan pun isap rokok ka?

IOI : Ni bukan zaman abang.

OIO : Aku tak isap rokok.

IOI : T*kok abang isap?

Terkejut dengan soalan tu. Aku senyap sekejap. Memikirkan sesuatu.

OIO : Hang pernah ka?

Dia pun senyap, tapi dia senyum. Aku tengok dia. Lawa, seksi, ghairah, menggoda. Jeans, dengan spaghetti stripe membuatkan aku hampir memasang khemah melintang.

IOI : Kenapa abang tanya?

OIO : Dah hang tanya, aku tanyala balik.

Dia senyum lagi, ada sinar pada lirikan matanya. Aku rasa dia mengiakan soalan aku.

IOI : Abang pernah ke? Nak rasa?

OIO : Gila hang! Aku laki la!!

Dia tersenyum lagi. Senyum penuh makna. Sambil merenung ke bawah.
Ke bawah? Alamak! Niat nak menduga, nak menegur kononnya. Alih-alih aku yang terkena.
Sungguh! aku tak tahu!
Nampak original, tapi……............

Betul…..!!!! sunguh aku tak tahu!!!

12 comments:

ron97 said...

tak pa takpa
tak kena tangkap khalwat.
hahaha

sinaganaga said...

T*kok? Apa tu?

Pegawai Khalwat said...

Takok.

Bahasa Utara untuk alat kelamin lelaki. Mengambil sempena rupa bentuk fizikalnya.

Menjawab soalan tok?

gitartog said...

hang kena mintak ampun ngan tuhan. tu la pasal pa jalan malam2

thanks for link me up!

Ku Keng said...

Kena tengok lama-lama! Tadi ataih LRT aku dok ingat ke pompuan, dok bersilang kaki, rupa-rupanya daghai. Sat lagi mai sekoq lagi dok sebelah dia, aku ingat ke laki-laki, lepaih tengok lama-lama rupa-rupanya pengkit. Apa nak jadi dunia.

kunci hilang said...

'OIO : Gila hang! Aku laki la!!'

hah?!

Pegawai Khalwat said...

Gitartong,
Memang tiap-tiap hari aku mintak ampun. Tapi kes tu bukannya aku yang mencari.

Keng,
Aku tengok lama-lama pun tak cam. Tak reti aku. Sungguh!

Kunci,
Hah!!?

zizie ali said...

kalau terlau seksi. kau harus sangsi!
begitu juga kalau catwalknya mengalahkan lenggang mak limah!

Tok Rimau said...

I am too sexy for my shirt. Too sexy it hurts.

Aku cuba memahamkan signifikan IOI vs OIO.

Pegawai Khalwat said...

Zizie,
Sungguh! Aku ni buta! Tapi tidaklah dia terlalu seksi.....

Rimau,
IOI vz OIO: Apa yang kau nampak?

azane said...

sex do sell..

Sayuti said...

ini, kawan saya sebut "the moment of truth".

kalau saya, mungkin gagal. nasib baik tak pernah kena.