23 May 2006

Program Seni Di Desa - Imejan

A picture worth a thousand words


Bendang ni disebelah bengkel saja, bukan di tempat lain.



Mari belajar animasi.



Gulai daging dengan umbut pisang, ikan tamban kiat kering, sambal bacang, ulam timun, terung dan kangkong. Satu besen nasi tu licin!



Belajar melukis potret, tapi kena belajar buat bulatan dulu.



Orang putih belajar muzik Wayang Kulit Kelantan.



Dr. Samat Salleh (Paloh, Tsu-Feh Sofiah) mengajar permainan teater.



Antara Minah Salleh (bukan adik beradik Dr. Samat Salleh) yang hadir.

11 comments:

.:HalogamoRa:. said...

eh ni kat mana ni? mcm best je project ni. pasal nasi satu besen habis tu mmg patut pun...menunye sedap betul. kalau makan tu mesti lupa pasal diet hehehehe.

lagi satu sape yg ajar animasi? tu program utk org kampung ke?

ron97 said...

Gulai daging dengan umbut pisang, ikan tamban kiat kering, sambal bacang, ulam timun, terung dan kangkong


arrgghh
aku nak balik
lapar........

bunga rampai said...

Menarik. Sudi kiranya En. Peg Khalwat ceritakan sedikit tentang aktiviti/projek/program tersebut. Terima kasih.

Salam.

Pegawai Khalwat said...

Halogamora
Program ni di Kedah, area Merbok.
Memang besh!
Pensyarah yang ajar animasi.

Ron
Balik makan!

Bunga Rampai
Panjang kalau nak cerita cik Bunga. Nanti saya try cuba buat entri pasai ni.

cuaca said...

teruja dengan aktiviti seumpama itu bila nak ajak cuaca joint?

d'arkampo said...

Aku berasa terharu kesudian kau menge'link'kan aku dalam blog kamu.

Walaupun rambut aku tak sepanjang rambut kamu.

he he..

blackpurple said...

Gulai daging dengan umbut pisang, ikan tamban kiat kering, sambal bacang, ulam timun, terung dan kangkong...

Pergh....membacanya pun dah cukup mengujakan...!

ps: terima kasih me'link'kan jowopinter di sini...

Pegawai Khalwat said...

Cuaca,
Bila-bila Cuaca nak join pun bole, tapi kena tengok cuaca macam mana.

d'arkampo,
Itu rambut waktu muda. Sekarang sudah botak.

Black Purple,
Lazat?

sinaganaga said...

Dr. Samat Salleh pernah menjadi peran dalam teater Nanamun Mantanani, arahan Dr. Ghouse. Aku hadir pada kedua2 malam persembahan.
Psttt, bukan utk tengok Dr. Samat... Aku datang untuk tengok Aida. He he.

Pegawai Khalwat said...

Naga,
Dua-dua tu masih sihat. Dr. Ghouse sekarang ada di United States. Dia pensyarah jemputan universiti apa ntah.

cuaca said...

terkesima dengan templete kamu dan kawan kamu yg sorang tuh...cuaca dosi cuba buat semalam tapi tak jadi *nangis*