18 July 2007

Devian Dogma - Imejan Tertangguh











Tiada kata dan nada diperlukan. Komentar kalian?

11 comments:

Nezjoe said...

riak muka para aktor semua bagus bangat!

intense!

kerisLekuk7 said...

dewa teater.....! apa sal gambar gelap dah.....tak nampak sangat pelakon bongkak...

butaseni said...

wei dewa,bagitau kat acan ada gambaq dia dlm ni,mesti dia masuk komen"yang pakai baju kemeja putih tu akulah,tejo!"hahahahahahahahah
apa ni,tak nampak apa pun,ternyata photographer cina yang aku bawak tu lebih hebat :P

jinggo said...

aku tau sapa amik gambaq ni.....

ha hah hah ha ha ha ha.........

memang kurang elok kualitinya......

DiaHarris said...

gambo gelap lar...

nUr@dDeEn said...

isk, isk, apsal mata aku nih dah kabur? takkan nak kena pakai spek kot? Adeh, gelap, gelap. aku kat mana nih? owh!!!!

;D

artisticklytouch said...

Sapa kamera lelaki hang ni? Man AJ ka?

Pegawai Khalwat said...

Nezjoe
ha ha... kena pelekoh tiap hari.

Kerislekuk7
Pendita hang la yang tangkap.

Butaseni
Ha ha.... tak tau la. Dia la kot.

Jinggo
Hangpa dok kutuk dia, nanti dia tak mau ambik utk LKA punya plak.

Diaharris
Salahkan kameraman. Bukan aku yang ambil gambo-gambo ni.

Nuraddeen
He he he..... sinikal.

Art
Mana hang tau lelaki? Ha ha ha... Panglima Putih la sapa lagi.

.:HalogAmora:. said...

penuh aksi dan mimik muka... result?sukses?

butaseni said...

kita ada degree dan ada hang!!hahahahaha.

m i n e r a l . . . said...

mcm best jerk set tu :)