24 July 2007

Hibernisasi

Devian Dogma melabuhkan tirainya untuk separuh penggal tahun ini. Kiranya ada rezeki, maka akan sampailah kami ke Ganu dan KL.

Semalam pementasan yang terakhir, maka aku tak dapat buat ulasan untuk Mabuk.


Maka hari ini rasmilah pasukan Devian Dogma berhibernisasi sehingga dikejutkan.

10 comments:

gitartong said...

hah? kl? ada cita-cita ke selatan?

crunchyahcock said...

"mabuk".. x banyak tuk aku critakan sekadar lakonan kandaq yang mendominasi pentas seperti sepatutnya (sebab skrip pelakon lain x cukup kuat), barisan pelakon lain yg sekadar cukup syarat dan x kurang skrip mereka yg off topic. x nafi kerana ada antara mereka yg dapat pegang skrip kul 6 ptg.. apa2 pun kita tunggu komen lebih lanjut dari rakan bloggers yg lain.

butaseni said...

aduhhh,berehat panjang...........
kalau jadi buat tour tu kita tambah satu unsur kekaguman nak?si tejo tak buat lawak tamil,tu mesti gempak punya.

artisticklytouch said...

"ayah...ayah..ikmal cedera parah" kata ina bobo yang mabok ha ha

ini kisah benar ni..memang sutradaranya mabok cinta hingga sanggup berdiang di hadapan kilang MAPA ha ha

weh turung Ganu kabor ke kawang deh, kabor awar, kawang leh applar choti

Puteri Ezza said...

Assalamu'alaikum Pegawai Khalwat. Tumpang berteduh di teratak ini ya. Salam perkenalan dan persahabatan. Senang-senang, datanglah blog.

denai said...

jauh
dan tidak tahu

DiaHarris said...

if ada watak kosong, jgn luper panggil i eh?
:)

nUr@dDeEn said...

rehat la rehat jangan tak rehat .. tata...la la la la

Pegawai Khalwat said...

Gitar
Ada. Jika diizinNya.

Ahcock
Tu... tu... hang pun boleh buat review. Buat la review satu.

Butaseni
Kekaguman? Ka kengangaan?

Art
Yalah, turung kawang kabor le.

Ezza
Selamat singgah. Jemputlah lagi, pintu tak berkunci.

Denai
Jauh ya, tidak tahu tidak lagi.

Nuraddeen
Eh... kami tak ke mana-mana la.

jinggo said...

nama saja rehat......
devian dogma saja yang rehat.......
tapi aku tak mau rehat..........
:P