22 July 2007

Ulasan Yang Terpulas - Telefon





Persembahan yang juga menghiburkan dan ada potensi. Pun aku tidak boleh mengulas banyak kerana sedang menyiapkan pementasan Devian Dogma di Dewan Budaya, USM. Pementasan pada malam ini dan malam berikutnya.
Seterusnya..... Kerana Cinta... ehh... Mabuk... eh... Kerana Cinta Mabuk... eh... Mabuk Kerana Cinta..... ehhhh... Kerana Mabuk Cinta...... ehh.....

11 comments:

kerisLekuk7 said...

aku bangga dengan depa...walaupun ada pertukaran pelakon..tapi depa masih mampu menghiburkan....syabas kepada kumpulan yang baru seperti mereka.....


api....api....api....
ternyata BOMBA pun pandai berteater....

kamarul said...

haha.. di USM ke? bole suruh member aku tgk2kan ni.. hehe..

butaseni said...

aku senyum dari mula sampai habis.mmag lawak.ada satu watak dalam tu yg aku rasa memang berpotensi menang'pelakon pembantu lalaki tarbaik'.dia orang baru,harap-harap lepas ni dia tak bongkak hahahahaha

Pegawai Khalwat said...

Kerislekuk
Aku pun ingat nak buat show macam depa jugak la.

Kamarul
Emmm.... boleh..

Butaseni
Haha.... cerita ni sama tak dengan yang hang berlakon dulu?

sinaganaga said...

aku suka set ni.

jinggo said...

eeermmmmmm......

kerana cinta.... mabok....

apa daaaa.......

ron97 said...

bergambar ramai ramai tu, salah satu pementasan jugak ker?
hahaha

blackpurple said...

Prop pondok telefon awam itu betul-betul punya ke tipu? :D

[Imejan pilihan sebelah itu gambar apa ekk?]

Pegawai Khalwat said...

Naga
Amacam? Layak ka untuk set maskara?

Jinggo
Power wooo

Ron
Ha ha... tak salah. Ha ha...

BP
Kalau betul, mampus nak mengangkatnya.

Psss imejan pilihan tu gambar mixer machine untuk sound system.

crunchyahcock said...

tlepon... len kali kita buat tajuk...... MMS!

artisticklytouch said...

choooiiiiilah!

ini cerita cik choi dolu-dolu nih ha ha of all naskah, ini yang dia jumpa! whateverlah...

nasib baik takde signboard kucing deme